Togainu no Chi

Szépfiúk és vér~ 

NEM yaoi ! Az igaz, hogy egy yaoi visuel novel alapján készült, de az animében nincsenek ilyes fajta jelenetek ! Ez sima, érzékeny shounen ai azaz fiúszerelem.

Akira a szürke hajú és karjaiban Keisuke...aki megfog halni az anime végén (Akira nem) és az ég is síratni kezdi.

Keisuke látszolag gyenge egy személy, aki Akira után ment Toshimába, ahol a Igura nevû "játék" folyik...szó szerint folyik -> a vér !

Manabság dögdédulákat akarnak, nem pénzt XD

De az igaz, hogy baron néz ki. Én is hordanék egyet, csak ne hogy véletlenül bele keveredjek az Igurába ! Tuti, hogy azonnnal kipurcannék...

Jöhetnek a szereplôk ? A mellékszereplôink ??

 

Rin

Elöször nem is nagyon tünt fel, hogy ilyen fiatalon össze-vissza öldôsi a játékosokat az Igurában, de amikor össze gyüjtötte a dögcéduláít és kiállt Shiki ellen (aki egy hatalom éhes alak, még lejjeb van róla pár szó). Akkor rezzentem meg, hogy hova megy ez a gyermek ???

Hiperaktív, bôbeszédû, fényképész, információ szerzô, késes harcos...stb.

A gyermeki karakterhez, jobb lett volna egy fiatalossabb szinkron, mert ezt még az anime végéig sem voltam képes elfogadni :(, de túlélte ! Ô is egy túlélô az animében !

Hasonlítás: Alois Trancy 90% a többi az egyedi tervezés.

 

Gunji

Ô egy végrehajtó társával Kiriwar-ral, Arbitronak dolgoznak. A végrehajtó szó mógöt azt kell érteni, hogy össze szedik a csalokat a játék során.

Ô is egy nagy sorozatgyilkos (mint bárki más az animében) !

Nekem tetszenek az Undertaker féle karakterek, a "mosolygos, gyilkosok" XDD

"Cica-mica, cica-mica" "Nyanko,-Nyanko-chan"

Énekli, miközben mészáról !!!!

Azt nem mutatták, hogy túléli-e az animét vagy sem ! Az utólsó jelenetében  Kiriwarral együt harcoltak a katonák ellen akik meg Arbitot vették célba. Nagy esélye van annak, hogy meghalt :(

 

Nano

Az élô kisérleti alany...Egy élôfegyver a katonaság számára.

Aki az úgynevezet narátor az anime elején, aki a színekrôl beszél.

Olyan lassan beszél, oly  hosszú hangsúlyal, mintha egy temetkezésen beszélne mindig...elôszôr nem érdekelt, mert keveset beszélt, majd felbosszantott a végénél. Néhány idézete tényleg szép, de nem az összes !

Összetûzésbe keveredik Shikivel.Aki iszik megmérgezett vérébôl és ôssze esik. Azt hisszük meghalt, majd Nano elé áll ismét hogy "felülmúlta magát és ôt is".

De Shiki akárhányszor leszurhatja ô még mindig mozog ! Majd egy robbanásnál Rint és akirát ki menekítí és elszakad Shikitôl. Majd tôlük is, úgy hogy nem tudja mi lesz ezután. Mondja: "Nekem nem kell ok az élethez."