Code Geass R2, Lelouch meghalt ?

Egyik verzió, hogy meghal... 
A másik, hogy ő vezeti a végén a szekeret, amin CC is utazik... 
Úgy tudom, nincs hivatalos álláspont még a kérdésben. Szóval szabadon hihetsz bármiben.

Más valaszt is talaltam:

Aki odafigyelt, az tudja, hogy nincs két opció. Teljesen egyértelmű utalások vannak arra, hogy él. 

Na, kifejtem azért. 
Amikor Charles megérinti CC-t, hogy adja neki a Code-ját (amitől halhatatlan), kiderül akkor , hogy nem csak attól veheted el a Code-ot, aki megajándékozott a Geass-el.

Ebből következik, hogy amikor Lelaouch megöli Charles-t, akkor megszerzi a Code-ját. Hogy miért nem lesz akkor rögtön halhatatlan? Két utalás is van arra, hogy csak akkor aktiválódik a Code, mikor meghalsz: az egyik, amikor Charles megöli magát, a másik, amikor CC-t mutatják csupa véresen a templomban. Az R2 alcím szintén arra utal, hogy Lelouch halhatatlan lett, hiszen a japánul kimondva Lealouch neve R betűvel kezdődik. 

Az sem véletlen, hogy Nunally a végén rájött, arra, hogy valójában nem is gonosz, csak kénytelen volt ilyen módon feláldoznia magát. Korábban is láttuk, hogy amikor egy Code-dal rendelkező ember hozzáér valakihez, akkor az illető látni fogja az emlékeit (Lulu gyakran látta CC múltját), ugyanez történt akkor, amikor Nunally megértintette a bátyját. 

Ennek fényében teljes a HapyEnd, hisz Nunally végsősoron nem tartja a bátyját gonosznak, másrészt pedig CC sem marad magányosan a halhatatlanságában.

 

Melyik a legjobb magyar rajzfilm ?

 angle

 

 

Kivan Tobi álarca mögôtt ?

Kiderült!

Az  564. fejezetben Tobi Senki-nek allitota ki magat. 

Szerintem: Madara testvere  - Izuna lehet az alarc mogott.Az mar nagyobb esely hisz az illeto igyis ugyis sokat tud Madararol.

Jesszusom, hogy minden kiderül és én meg becsödölök XD

Obito az!

Pedig én teljes mérdékben ellene voltam!!!

Remélem hamarosan az is kiderül, hogy mért akart háborút!? És az is, hogy honét tud annyit arról az öreg Madararól!? Hja meg az, hogy: Hol volt eddig?! Lehet, hogy Zetsu ásta ki a földbôl??!

Manga fejezett: 599.

 

 

Kit mutatott Kabuto Tobinak ,hogy megilyedt?

Kiderült!

(564-12) Madara vot !!!!